Wednesday 6 May 2015

Εγγραφές μαθητών στην Α' τάξη του 19ου Δ.Σ. Καβάλας


Αγαπητοί γονείς,

Για τον προγραμματισμό των ενεργειών, που αφορούν την έγκαιρη και ολοκληρωμένη διαδικασία εγγραφής των μαθητών στο 19ο Δημοτικό Σχολείο, επικοινωνούμε σήμερα με την παρούσα επιστολή για  ενημέρωσή σας.

Α. Οι εγγραφές στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιούνται από την 1η έως και την 21η Ιουνίου 2015. Δικαίωμα εγγραφής σ’ αυτή έχουν οι γεννηθέντες το έτος 2009.

 

Β. Δικαιολογητικά Α΄ εγγραφής:

 

1. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου. ( αυτεπάγγελτα )

2. Πιστοποιητικό γέννησης. (αυτεπάγγελτη αναζήτηση για εγγεγραμμένους στην Ελλάδα)*

3. Βιβλιάριο Υγείας για έλεγχο εμβολίων.(μπλε)

4. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας. ( λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, κ.τ.λ.)

5. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. ( σας δίδεται το έντυπο συνημμένο – κατατίθεται έως αρχές Σεπτεμβρίου)**

 

Γ. Οι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο να καταθέσουν    αντίστοιχη Αίτηση – Δήλωση. (Χορηγείται από το Σχολείο)

 

Σημειώσεις: * Πιστοποιητικά από άλλη χώρα πρέπει να είναι μεταφρασμένα από επίσημο μεταφραστή.

         ** Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο  προγραμματίζουν τη δυνατότητα εξέτασης των μαθητών για την έκδοση του Α.Δ.Υ.Μ. τους μήνες  Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Για το λόγο αυτό,  στα πλαίσια του καλύτερου προγραμματισμού από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας της παραπάνω εξέτασης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών και των γονέων τους, δίνεται η δυνατότητα για την υποβολή από μέρους σας σχετικής δήλωσης ενδιαφέροντος ( υπόδειγμα σας έχει δοθεί από το Νηπιαγωγείο όπου και θα επιστραφεί ). Ευνόητο είναι ότι όσοι γονείς δεν επιθυμούν να ενταχθούν στον παραπάνω προγραμματισμό, μπορούν να απευθυνθούν για την συμπλήρωση του ΑΔΥΜ σε ιδιώτη γιατρό και να το προσκομίσουν κατά την εγγραφή.

Αντίγραφο της παρούσης καθώς και των ΑΔΥΜ & ΦΙΕ, έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://19dimkav.blogspot.gr

 

No comments:

Post a Comment