Thursday 28 March 2019

Προκριματικοί Αγώνες Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος στο σκάκι


Στους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος για την Π.Ε. Καβάλας που έγιναν στις 16 και 17 Μαρτίου στη Χρυσούπολη καθώς και  στους  ημιτελικούς αγώνες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που έγιναν στις 23 και 24 Μαρτίου στην Ξάνθη, το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε επάξια από τη σκακιστική του ομάδα, η οποία αποτελούμενη από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης Μάριο Δερετζή και  Κωνσταντίνο Πέκο, τη μαθήτρια της Ε΄ τάξης Μαρία Δούμου και τη μαθήτρια της Γ΄ τάξης Ιωάννα Δούμου κατέλαβε στη Χρυσούπολη την 4η θέση και προκρίθηκε  στους  ημιτελικούς αγώνες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπου κατέλαβε την 6η θέση.
Τα παιδιά διακρίθηκαν και στο ατομικό σκέλος των αγώνων καταλαμβάνοντας στη Χρυσούπολη: η Μαρία Δούμου την 4η θέση στη γενική κατάταξη της Ε΄ Δημοτικού και η Ιωάννα Δούμου τη 2η θέση στη γενική κατάταξη της Γ΄ Δημοτικού.
Στην Ξάνθη οι Μάριος Δερετζής και Κωνσταντίνος Πέκος  κατέλαβαν  τη 13η  και 19η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους (ΣΤ΄ Δημοτικού), ενώ οι Μαρία και Ιωάννα Δούμου αναδείχτηκαν 2ο  και 1ο κορίτσι  αντίστοιχα στις κατηγορίες τους (Ε΄ και Γ΄ Δημοτικού).
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να έχουν πάντα επιτυχίες.

No comments:

Post a Comment